11 Comments

 1. fiicabucurestiului

  din moment ce “noi” constientizam aceste lucruri, nu inseamna deloc ca am pierdut. au pierdut aceia dintre noi care nu inteleg dinamica unei lumi-marioneta. ne simtim insa putini, iar uneori este nevoie sa strigam catre cei care inca mai au sansa colectiva de a schimba mentalitati.

 2. Laura Driha

  Fiicabucurestiului, noi am pierdut poate pentru ca am constientizat abia dupa ce-am suferit un pic si ne dorim ca ceilalti sa nu ne repete greselile. Le povestim, drept cadou, tot ce-am facut prost sau mai putin bine in speranta ca vor fi mai putin incapatanati decat si noi si au sa si asculte…

 3. fiicabucurestiului

  Ce varsta ai? Chiar iti place sa crezi ca ai pierdut si renunti atat de devreme? Batranii pot renunta, dar noi nu avem de ce. Constientizarea este primul pas in trezirea umanitatii. Iar trezirea contiintei nu li se intampla celor tineri decat daca au trecut prin momente grele in viata.

  Suntem constienti de faptul ca suntem manipulati de stat, presa, televiziuni, etc. Asta inseamna ca vom fi capabili sa identificam orice forma de manipulare si o vom respinge constient.
  Cat de departe suntem ca generatie de cei carora li se adreseaza Chirila? Cred ca ni se adreseaza tuturor celor care intelegem ce vrea sa zica.

 4. Laura Driha

  Nu cred ca am pierdut tot. E inca timp pentru ca nu-i niciodata prea tarziu sa indrepti lucrurile. Sau cel putin asa imi place sa cred..

 5. crackjack

  cheer up. please don`t make my cry too. so touching. eu cred ca snobu` asta cu patru nume de carti in cap e o cocota masculina de succes doar pentru faptul ca orizonturile inguste ale blazarii lui, tin loc de orice .. are doi carlionti respectiv tepi si trei coveruri de succes si totul intr-un climax apoteotic ii scrijeleste numele – talent – in eterul fascinatiei feminine. e tare, recunosc, trebuie sa ai o structura hormonala roz ca sa poti digera adevarurile lui..
  atat de emotionant … mi s-a parut ca e nelumesc, inca un fraier cu fani. credeti-ma{pe cuvant de misogin nedeclarat}, el va tine evidenta .. are nevoie de adulatori ca de gel de par

 6. Laura Driha

  Crackjack, ceea ce spune in filmulet mi-ar fi placut ca si “mesaj” indiferent daca era rostit de Tudor sau nu. Personal nu nasc pasiuni absurde pentru calitatea de “persoana publica” a unui barbat. Ma fascineaza la oameni cu totul alte calitati… 🙂

Comments are closed.