1. Da, din pacate ai dreptate. Frumoasele sarbatori de alatadata au cam apus. Cu toate aceste iti doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

  2. shalala

    ofof…nu am citit tot dar m-am prins destul de rapid de idee. si chiar daca e asa, nu esti deloc impiedicata sa fii cum vrei tu. in povestea ta. si fii vesela, e craciun!

  3. @ shalala : N-ai rezistat sa citesti tot ? Sau de ce ? Te-am plictisit… asa? Scuzele de rigoare. Dar stai linistit(a). Stiu ca nu sunt deloc impiedicata sa fiu cum vreau eu.Si sunt vesela ca e Craciunul.. insa nu ma pot bucura in totalitate.Atat.

  4. shalala

    n-am citit tot pt ca citesc destul de bine printre randuri iar ideea este foarte cunoscuta:)ca ai descoperit-o si tu, felicitari…dar, nu asta era problema. problema e ca descoperind-o, te dafecteaza intr-o masura exagerata, deci chiar nu esti vesela de craciun. decat asa..lucid. si lipseste ceva. simplitatea trairii.

  5. Eu una nu simt ca e Craciunul… mai mult, din instinct sau cine stie ce motiv, am scos la masa, servetele cu puisori nu cu Mos Craciun. Ma simt aiurea, ca intr-o vacanta plictisitor de lunga si simpla. Nu ma mai incanta nici ideea de stat la masa cu familia, chiar daca familia e doar o denumire, nu o realitate, nu am facut nici brad anul asta, pentru ca se scutura si l-am aruncat inainte sa vina Craciunul, nu am stat acasa de Ajun, pentru ca nu simteam ca vreau asta, nici cu prietenii nu m-am intalnit ca in alti ani, pentru schimb de cadouri, pentru ca anul asta nu am vrut sa fiu langa ei. Anul asta mi-am rezervat mie timp, dar degeaba. Am facut ce-am vrut eu, sau ce am crezut ca m-ar bucura, am ales sa fiu pe drumuri si m-a prins Craciunul intr-o gara trista din Bacau, motiv pentru care Mosul inca nu m-a gasit, presupun ca ma cauta dupa miros ( dar fiind iarna, mirosul fuge repede, ca-i frig . Anul asta am ales sa fug de lucrurile clasice, sa fug de realitate, de lipsuri, de neajunsuri, de singuratate, desi e lume in preajma mea. Am facut exact ce mi-am dorit, dar am avut parte si de surprize nedorite… Acum nu cred ca am vreun sentiment, nici bucurie, nici tristete, doar asa…o stare nedefinita in totalitate. Nu as sti sa zic ce-mi lipseste pentru ca nu simt ca mi-ar lipsi ceva anume. Nici in plus nu stiu ce e, doar ca nu ma simt in largul meu si nu ma bucur cum obisnuiam sa o fac anii trecuti. Ori s-au schimbat vremurile ori am imbatranit?!
    Intre timp… Sper ca v-a adus mosul macar unul din lucrurile dorite sau v-a lasat promisiunea ca la anul o sa tina cont de toate visele voastre neimplinite! Craciun fericit!

Comments are closed.