7 Comments

  1. Da… de cele mai multe ori uitam sa fim copii. 🙂 bine totusi ca unii dintre noi isi mai aduc aminte. Sper ca ti-a umplut mosul toate perechile de incaltari… 🙂

  2. Esti copil pentru ca e singura stare care iti ofera certitudine, iti da o liniste cum nimeni si nimic nu ti-o mai ofera, te alinta lumea altfel cand esti copil, sau simti tu mangaierile mai sincere decat sunt, daca renunti pentru cateva clipe la explicatii si justificari, te daruiesti usor unor ganduri fierbinti si ai curaj sa speri si mai ales sa visezi cu ochii deschisi atunci cand esti copil… crezi in povesti si traiesti fiecare rand din ce se intampla in jurul tau si-ti doresti din toata frumusetea ochilor tai sa le fie tuturor bine, si uite asa licurici drag, uiti de tine…uiti sa mai simti pentru tine…
    Nu am cuvinte destule sau nimerie sa-ti spun cat de mult mi-a fost de folos copilul din tine, cat m-a tinut de dreapta, cat m-a ajutat sa visez, cand nu credeam ca am de ce.. Mi-ai fost aproape si ai simtit gram cu gram langa mine, ai vazut cum m-am indragostit, m-ai certat cand am plans, te-a durut ca ma doare… si asta fara sa stim cum ne sunt ochii in realitate.. Unul lucru mare si neconditionat ca asta nu-l poate face decat cineva care iubeste sa fie copil..
    Multumesc licurici pentru firea ta blanda si ingaduitoare si sper ca in timp sa pot fi la fel pentru tine!

  3. A veniiitttt… (scuze de intarziere dar doar ce m-am intors de la patinoar) A venit caci eu m-am starduit tot anul sa fiu cuminte… Si, intr-o oarecare masura mi-am castigat dreptul de a-l avea in vizita… 🙂 La voi a venit?

  4. florin lili si razvan

    si totusi mos nicolae exista.ar fi fost un mare pacat sa nu vina,mai ales la voi…4 copii minunatzi.complimente pt.blog,l-am descoperit tarziu,dar mai bine mai tarziu decat niciodata.va pupam pe totzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *