1. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 2. Laura Driha

  :))) Sa-ti zic ca te inseli? Sau sa nu-ti zic? Hai sa nu iti zic ca dup-aia nu te mai intorci… :)))

 3. Laura Driha

  Ptiuuu si ce ti-ai zis tu Robert dragule? Sa faci niste spamo-cometarisme si poate-poate iti intra si tie cativa prieteni de ai lui pe pagina, marind subit traficu s-audienta? Pacat ca efemer dragule, pentru ca daca ii aduci cu de-a sila, la fel si pleaca. Ca sa nu mai zic de revenit!
  O zi buna iti doresc!
  P.S. Poate ca daca ai fi scris mai bine te-as fi felicitat. Dar singurul lucru mediocru in subiect esti tu si dorinta ta morbida de a iesi din anonimat. Esuata desigur.

Comments are closed.