1. bueei, care esti, sa nu aud d-astea ca fara tine raman naibilui fara linkuri.
  blogerugigel, fii destept si taci din gura, ca prost esti oricand vrei.

 2. Laura

  Da, dar ai uitat sa-mi multumesti. Cei despre care scriu eu sunt putini, dar deosebiti. Si te-am inclus in club.

 3. A blog (a contraction of the term “weblog”) is a type of website, usually maintained by an individual with regular entries of commentary, descriptions of events, or other material such as graphics or video.
  Personal blogs: Blogs often become more than a way to just communicate; they become a way to reflect on life or works of art. Blogging can have a sentimental quality.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Blog
  Nu-ti place, internetul e mare si ai milioane de bloguri serioase(nu dinastea patetice) pe care poti sa iti dai cu parerea.
  Este usor sa distrugi si sa comentezi, mai greu este sa creezi ceva.

 4. bloggerulcici

  Gata, fetito, stai linistita, nu-ti voi mai vizita blogul, n-as vrea sa aud ca te-ai retras trista intr-un colt al camerei. Ma bucur ca ti-am oferit ocazia sa ai orgoliul gadilat si sa ii pupi in locul lor cel mai de pret pe cei care te-au ajutat in privinta asta.
  Spor la…scris….

 5. Laura

  Cici dragule, daca ma intristam asa usor inchideam pagina asta de la primul tau comentariu. Eu le multumesc celor care ma sustin si mi se pare normal. Doar n-o sa te pup pe tine ca te superi repede, bine si neargumentat solid. Oricat de simpatic mi-ai fost in incercarea de a-mi strica buna stare de spirit, nu pot ramane indiferenta. Sper sa-mi intelegi subiectivismul.

 6. crackjack

  neinspirat cici, zau asa, te-ai ofuscat prea repede.
  laura – ala cu muza , egolatru` de servici, cu nespus de nemaipomenit(ioana – simpatica), e pe-aici, asculta si nu pricepe demersu`!?
  iei ce poti de la oameni… vezi ce se ofera, sortezi in linii marunte dupa care, uitandu-te in oglinda, prizezi sau nu. big ha ha ha
  daca te intoxici esti naspa … naivule!

 7. mey, deci eu nu-s simpatica. plus ca aveam impresia ca eu ma exprim obositor. mi-ai face o mare favoare daca mi-ai trimite cand ai chef cate un text din asta asa ca sa il citesc seara inainte de culcare, pentru ca uite, am cascat de trei ori pana acum, ceea ce e minunat, inainte de 1 nu prea reusesc sa adorm. sau sa scrii mai des comentarii aici, sau sa-mi spui unde mai scrii… pe cuvant zau.

 8. Laura

  Crackjack, pe Ioana o gasesti in blogroll la mine 😛 Dar vezi poate uiti de prima ta muza.. ca ne suparam 😀

  • crackjack

   am intrat in sanctuarul ei virtual, fara a fi dornic de a comite crime de “les majestate”(e dincolo de rautatile mele, pazita intr-o mandala de foc a feminitatii ei asudande), numai asa, ca m-a rugat s-o adorm.
   ii multumesc pentru blitzul, subtil, cu care mi-a scurtcircuitat existenta. e un moment nepretuit…
   sunt intr-un bliss introspectiv..
   p.s spune-i tu ca am doar cele mai onorabile intentii. ai vazut ca sunt direct si nemincinos.. ii multumesc
   nu de alta da` nu vreau sa o tulbur cand ne acrosam pe aici, pe la tine. multamesc

   • laura, omul nu stie cum sa imi faca vant mai repede ca sa ramana cu tine si in acelasi timp sa observi si cat de sensibil si saritor (si de bine ce-a sarit a reusit sa-mi explice ca scrierile mele sau sindromul pms tot una) si atent si politicos este cu astia mai putini favorizati de soarta, care trebuie sa cersim atentia pentru a primi un strop. iar tu esti atat de modesta incat ii ignori curtoazia. scopul meu era pur stiintific si s-a dovedit ca textele lui sunt exact ce-mi trebuie, avand in vedere ca am adormit chiar inainte de a mai spune ceva.

 9. Laura

  Ioana, nu atenta la cititorii mei sezonier de fideli. Ei sunt mandria mea, povestile mele pentru nepotei… Ai mila de o viitoare simpatica bunica ! Da? Si invata sa accepti un compliment, ca nu trebuie sa te superi asa. Inca nu te-a cerut de nevasta! 😛

 10. Laura

  Desigur. Cititul printre randuri e indeletnicirea de baza a bastinasilor din aceasta zona virtuala:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *