1. krina

  perfect am putea spune! –ti-am vazut si eu cateva texte, chiar sunt super tari…poate reusesti se le publici odata 😉 mult succesc in continuare!

 2. Un articol foarte bine realizat si o critice pe masura. Sunt multe persoane care se pot regasi in cele spuse de tine dar, in marele univers al idiotilor, exista si o nepasare pe masura (legata de propria lor prostie).
  Fiindca sunt un adept al echilibrului, trebuie sa precizez: exista si suficiente femei care s-ar putea incadra in categoriile sus mentionate.
  Viata este frumoasa prin diversitate :))

 3. frumos zis dar vezi totusi ca jignesti o mare parte din populatia frumoasei noastre tari care,din pacate,a fost cuprinsa de boala prostiei printre ale carei efecte secundare se numara si cei care intra in tiparul articolului tau.Te pui rau cu aia care e(e,nu sunt ca nu mai inteleg ei despre ce vorbim) smecheri.

 4. florin lili si razvan

  i-mi sangereaza ochii.nu pot sa cred ca ai reusit sa scrii asa ceva….este un mare adevar ceea ce ai scris dar ca orice adevar,DOARE.

 5. şi tot ei primesc articole dedicate, pe când unul pentru categoria de băieţi drăguţi şi civilizaţi din care fac parte? :))
  acum serios vorbind mereu oamenilor le este atrasă atenţia doar de lucrurile rele şi urâte din jurul lor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *