11 Comments

 1. Laura Driha

  deearara, multumesc! De cate ori voi vedea marea ma voi gandi la ochisorii tai frumosi, cand verzi, cand albastri! Te imbratisez cu dor!

  • Laura Driha

   Sigur Iris, cu mare drag! Promit sa te anunt cu prima ocazie cand ajung si daca ai si tu cum, sa ne si vedem!
   Sau poate ajungi tu prima la mare! 🙂

 2. de copii. cred ca unul din lucrurile de care ma tem cel mai mult sunt copiii. cand imi mai pune cineva cate un copil in brate ma blochez. nici nu mai respir. imi este frica de faptul ca l-as putea scapa si “strica”…brrr cred ca de asta nici nu imi doresc sa fiu parinte.

  • Laura Driha

   E normal sa-ti fie “frica” un pic de copilasi… Mai ales de cei mici. Sunt fragili si, mai ales daca nu-s ai tai, se creaza un sentiment de panica legat de posibilitatea ca li se pot intampla multe daca nu ii tii corect, daca se inneaca, etc… Dar de aici pana la gandul ca nu-ti doresti sa fii parinte mi se pare mult drum. O sa-ti doresti la un anumit moment. Cred ca atunci cand o sa intalnesti omul cu care vrei sa ii ai…

   • Culmea e ca toate prietenele mele imi spun asta. Eeehhh! Este greu cu mine. Pana sa ajung sa il cunosc pe “za one” cred ca ar trebui sa ma cunosc mai bine pe mine. Si aici e cale luuuuuunga

    • Laura Driha

     Sigur ca da! Za One apare clar cand te decizi ce vrei de la un barbat… Cand iti lamuresti, cand iti accepti preferintele.
     Astept sa-mi scrii cand se intampla! Si sa ma inviti la botez! 😛

     • :)))) ahahahaha! bun asa! pana acum e o lista mare. peste 99% din persoanele care ma cunosc- live sau online mi-au zis: vrem invitatii la nunta si la botez.
      daca o fi sa am copil in viata asta cred ca o sa fie o vedeta mai ceva ca la hollywood

Comments are closed.