1. perfect adevarat, scuze pentru cliseu.
  ps: Laura, am o intrebare, bine de fapt testez o mentalitate: tu ai citi un blog sau ti s-ar părea obscen dacă el s-ar numi amintiri din pula. (subtitlu: pula e totuşi un oraş). nu e nici o aluzie, pur si simplu, după atâtea proiecte in on-line (reviste, campanii, etc), parca mi-as face un blog şi dintre toate locurile pe care le-am vazut in afara doar in pula am fost de doua ori si m-as mai duce, mi se pare un loc miraculos, extraordinar. desigur, in blog vor fi si amintiri, povesti ce au legatura cu acest oraş. ast. rasp

  • Leonte Dumitru

   Denumirea oraselor se scrie cu litera mare,denumirea organului la care te se refera comentatorul “inteligent” se scrie cu litera mica.Asa scula asa cultura,probabil ca orasul la care se refera la gasit in chilotii cu patratele unde reusise sa deseneze o harta la scara,si fiind microscopic la scris cu litera mica.

 2. Laura Driha

  Daca ti-as zice ca am scris pe un blog care se numea e-pula m-ai crede?
  Si nu, nu era despre orasul de care zici. Era un site cu mistouri fine ale un tip criminal de funny si eu am avut niste guest-posturi. Am impresia ca l-a sters dar cred ca daca scotocesti bine prin cache se mai gasesc!
  Ca raspuns la intrebarea ta, da, l-as citi. 🙂

Comments are closed.