1. Si poate pentru ca pielea e mai ieftina si si-o pot permite toti, in schimb blana e scumpa si e normal sa fii invidios pe cel ce o poseda! 😀

 2. crackjack

  treaba asta cu hainele de piele e mai complicata?! le avem de mult timp si e normal sa dezvoltam afinitati subliminale pentru ele.
  povestea incepe in rai…

 3. Ce zice prietenul mai sus suna decent, dar de dragul discutiei … intelepciunea cabala zice ca abia atunci Dumnezeu le-a dat oamenilor si trup material! Adica pana atunci erau `goi` … doar stim ca omul era facut dupa chipul lui Dumnezeu, adica ratiune, vointa, sentiment & co!

  E o idee nu!? Ca si treaba ca omul e facut din pamant, daca ne uitam pe glob oamenii au culoarea pamantului unde traiesc!

  Cei din Africa sunt precum pamantul negru si uscat, cei din asia cu pamantul de lut galben, indienii de pe continentul American sunt rosii ca pamantul din Marele Canion si noi albi ca pamantul nostru .. albicios in comparatie cu restu! 🙂

  • crackjack

   la asta m-am referit.. si de asta am zis daca cercetezi?!
   “intelepciunile” alogene pot fi interesante daca nu le cercetezi indeajuns pe cele “autohtone’.
   daca ai face asa, te-ai plictisi sa auzi de orientalisme, cabali”ni”sme, taoisme si restu` refutate de bogatia misterelor descifrate si licitate in propria gradina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *