1. doamne, pur si simplu mi-am irosit talentul de om neserios pe langa tine, nu ai invatat nimic. problema mea e ca inca sunt nebronzata. si ca la mine in cartier nu gasesc skittles. astea sunt adevaratele probleme, laura. n-ai cu cine, niste filosofi. sa ma atentionezi si pe mine cand intri pe mess ca am ceva foarte important sa te intreb. de doo zile.

 2. crackjack

  sa stii ca de vreo luna am tot incercat sa spun verde in fata orice, oricui, si e tare eliberator. palimpsestul marturisirilor sincere, de atentionare, prin curatari respectuoase, de decenta verbala, duce doar la un limbaj gaunos, fad. trebuie sa ai curajul nebuniei sau al insemnului de nesuferit ca sa poti transforma, prin tine, derapajele vecinilor. seriozitatea grava e caraghioasa, asa ca, eu aplic autoironia. nu stiu cat de aproape e rezultatul pe care il vanez, dar m-am ales cu litera stacojie.
  ioana e tot simpatica….
  nu se poate abtine, e asa dulce

 3. Laura Driha

  Crackjack, sunt trista ca intri la mine doar sa-ti declari simpatia pentru alte domnisoare (cum e Ioana in acest caz :-D). Dar sa zicem ca te mai iert o vreme…

 4. sunt sincera, ma, deci in consecinta si tu esti simpatic, nu te poti abtine.
  laura, omul ti-a dat un exemplu de sinceritate, deci trebuie apreciat si iertat.
  al doilea motiv pentru care trebuie iertat este ca a fost ironic, el stie din proprie experienta ca oamenii sinceri nu sunt persoane “dulci”.
  iar al treilea motiv e ca se limiteaza in a se uita dupa altele, nu se si duce dupa ele.

 5. bloggerulcici

  Ba nu cred ca vor invata niciodata…pentru ca in mintea lor fac the right thing…si nu realizeaza decat dupa ce faptul e consumat ca si-au complicat inutil existenta.

 6. Pe mine nu prea m-ar mai interesa de alţii odată ce aş putea să învăţ să nu îmi complic singur existenţa. Aş putea privi detaşat cum cei din jurul meu se consumă în timp ce eu posed una din cheile spre fericire. Sună egoist, ştiu, dar asta e! Viaţa-i dură, dar e grea :))
  Din păcate însă, nu am învăţat încă acest lucru. Şi mă îndoiesc că îl voi învăţa vreodată.

 7. daca iti stii coordonatele in lume, poti trai destul de bine. eu mai am speranta ca vom posta pe viitor o insemnare tu pe blog eu pe “bleg” mirandu-ne si minunandu-ne cat de civilizati am devenit. oricum :praf de scoici pe fundul marii” suna mult mai bine decat ce vreau eu “cenusa purtata de vant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *