1. Uite,iti dau dreptate cu tot ce ai scris,inteleg pozitia ta cu atat mai mult cu cat eu traiesc in strainatate.Din fericire,totusi, oamenii de rand au inteles ca sunt oameni buni si rai in orice colt al lumii.Am discutat cu oameni de aici si ma bucur sa vad ca sunt suficient de deschisi la minte sa faca diferentele.Ce e rau in schimb e ca toata mass-media profita de situatia creata si ne improasca cu noroi.Asa cum scriam si in blogul meu,sunt situatii in care m-am simtit penibil si am inceput sa ma gandesc sa renunt la cetatenie.Totusi cat Romania mai are oameni care sa sufere pt imaginea tarii cred ca e de bine!

  2. da, cum zici tu domnu’ grig, dar i-ati vazut pe fanii lazio cum il injurau pe mutu? ala ce le-o fi facut? tre sa patimim acum ca un bou a stricat o imagine si-asa nasoala a unei natii

  3. anamaria-roxana

    ai foarte mare dreptate…ne baga pe toti in aceiasi oala si nu este drept…si am simtit o pe pielea mea…pt unu platesc toti…dar sunt si oameni care gandesc spre deosebire de alti si nu sunt de aceiasi parere!!mai nou ce am auzit k se zice de romani k nu mananca decat porc si fasole…nu poti sa ti dai seama ce cearta am tras…dar ce sa le faci…incuiati!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *