23 Comments

 1. laura

  Ioana draga mea, e chestie de gusturi. Acum fara glume, dar am auzit ca ciocolata neagra nu numai ca nu ingrasa ci si slabeste. Cred ca de aia imi place mie.. E autosugestia ! :)))

 2. laura

  Perti asta cu marimea e discutabila. 25 de cm nu-s neaparat un sablon…
  Daca ne referim strict la cicolata ca desert mie imi place cea alba, cu caramel crocant… ;;)

 3. ioana

  mai laura, in poza de sus imi place tot si as devora tot, cu exceptia negrului. am avut un amic angolez si desi era basketbalist cu muschi si tatuaje, sa mor daca am putut sa am cu el mai mult de o frumoasa amicitie. nu-mi explic, dar in schimb i-as lua la rand pe toti din restul de poze. cat despre ciocolata, as mrs. Gump said: "Life’s a box of chocolates, Forrest. You never know what you’re gonna get."

 4. iris

  nu stiu "despre voi" dar eu as manca absolut totul din poze..in afara de tipi.. tipul meu e mai frumos decat toti aia laolalta:)) thanks laura ca te gandesti la noi.. mi s-a facut pofta..si ma duc sa-mi iau o ciocolata cu biscuite..yumm yumm

 5. laura

  <em><strong>MakavelliRo</strong></em>, am eu o vorba legata de subiectul asta : "<strong><em>Daca nu-l pot avea eu, sa nu-l aiba nicio alta fata. Deci mai bine prefer sa il aiba un barbat</em></strong>" :)))

 6. Fetelor, câte dintre voi aţi vrea o "cicolată" neagră de 25 de cm? În schimb vă pot spune din experienţă că "negresa" e bună, la interior e roşie ca o lubeniţă şi e dulceee… (ehh, amintirile astea)… Ca să nu fie cu supărare vă spun că-mi place şi "ciocolata albă".
  În schimb cicolata-ciocolată îmi place cea amăruie în special cele de la 70% cacao in sus. Am mâncat şi ciocolată de 99% cacao… un deliciu.

 7. What your declaring is entirely true. I know that everybody should say the similar thing, but I just consider that you put it in a way that absolutely everyone can understand. I also really like the pictures you put in right here. They match so nicely with what youre trying to say. Im sure youll attain so numerous men and women with what youve obtained to say.

Comments are closed.