21 Comments

 1. laura

  Ioana draga mea, e chestie de gusturi. Acum fara glume, dar am auzit ca ciocolata neagra nu numai ca nu ingrasa ci si slabeste. Cred ca de aia imi place mie.. E autosugestia ! :)))

 2. laura

  Perti asta cu marimea e discutabila. 25 de cm nu-s neaparat un sablon…
  Daca ne referim strict la cicolata ca desert mie imi place cea alba, cu caramel crocant… ;;)

 3. ioana

  mai laura, in poza de sus imi place tot si as devora tot, cu exceptia negrului. am avut un amic angolez si desi era basketbalist cu muschi si tatuaje, sa mor daca am putut sa am cu el mai mult de o frumoasa amicitie. nu-mi explic, dar in schimb i-as lua la rand pe toti din restul de poze. cat despre ciocolata, as mrs. Gump said: "Life’s a box of chocolates, Forrest. You never know what you’re gonna get."

 4. iris

  nu stiu "despre voi" dar eu as manca absolut totul din poze..in afara de tipi.. tipul meu e mai frumos decat toti aia laolalta:)) thanks laura ca te gandesti la noi.. mi s-a facut pofta..si ma duc sa-mi iau o ciocolata cu biscuite..yumm yumm

 5. laura

  <em><strong>MakavelliRo</strong></em>, am eu o vorba legata de subiectul asta : "<strong><em>Daca nu-l pot avea eu, sa nu-l aiba nicio alta fata. Deci mai bine prefer sa il aiba un barbat</em></strong>" :)))

 6. Fetelor, c芒te dintre voi a牛i vrea o "cicolat膬" neagr膬 de 25 de cm? 脦n schimb v膬 pot spune din experien牛膬 c膬 "negresa" e bun膬, la interior e ro艧ie ca o lubeni牛膬 艧i e dulceee… (ehh, amintirile astea)… Ca s膬 nu fie cu sup膬rare v膬 spun c膬-mi place 艧i "ciocolata alb膬".
  脦n schimb cicolata-ciocolat膬 卯mi place cea am膬ruie 卯n special cele de la 70% cacao in sus. Am m芒ncat 艧i ciocolat膬 de 99% cacao… un deliciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *