1. valentin

    Asa da,pai asta asteptam,sa-mi tragi un sut in fund…Da’ e totusi ceva ca ai scris aceste randuri pentru mine,chiar si la acest mod negativ…Sper sa nu fii la o "cura" de lunga durata…Fiind totusi bine crescut,zic eu,te-am pupat de la revedere(adio?,nu-l suport)si toate cele bune!

  2. Regret sa te dezamagesc. Postul nu ti se adreseaza. Daca ma deranjai cu adevarat, pur si simplu nu ti-as fi raspuns la niciun comentariu. Nu ma deranjeaza sa spun lucrurilor pe nume. Nominalizatii se stiu ei.. La revedere !

  3. Arhi

    vezi, si cand ziceam eu ca nu stiu unde se ascunde atata rautate intr-un copil asa mic si inocent, nu ma credea nimeni…:)))))

  4. Oauu.. Double Oau ! Triple Oau.. Marele Arhi imi citeste blogul… Ba chiar si-a facut timp si de un comentariu. Multumesc. Sunt flatata !Rea, dar flatata!

  5. Multumesc Arhi. Nu stiam si ma bucura sa aflu ca asa este. E-adevarat, scriu rar… Din pacate nu am timpul fizic necesar pe care mi-ar placea sa-l pot dedica scrisului… Dar cine stie :)Sa vedem ce pot face… 🙂

  6. Da Adrian. Am reparat. Si stai linistit, stiu ca nu a fost cu rautate. Asa cum nici eu nu am pretins vreodata ca le stiu pe toate… Greselile reparabile sunt cele mai faine. Bine ca ai observat una din categoria asta. Multumesc.

Comments are closed.