5 Comments

 1. Mihaela Oprea

  Mi-am rugat cea mai buna prietena (din Bucuresti) sa imi cumpere de la un targ un Moon. Si am primit cadou langa Moon si o lumanare. Am rugat-o pe ea sa aleaga ravasul pt mine si ghici ce? A ales-o pe cea cu mesajul tau :).
  Nimic pe lumea asta nu e intamplator…
  Si-i facusem si o poza si te cautam pe fb sa-ti dau tag in ea…dar erai disparuta :(.
  Asta nu-mi place. Si mai e si ziua mea azi…

 2. Miha mea scumpa, in primul rand un URIAS “La multi ani”!!! Sa ramai la fel de scumpa, de vesela si de frumoasa ca acum, cu familia ta minunata si toti oamenii care te iubesc aproape!

  Te rog din suflet sa nu ramai suparata. N-as vrea sa stiu asta, mai ales de ziua ta! Zi in care te-ai decis sa-mi faci mie un cadou atat de frumos… Multumesc!

  Asa e! Nimic in viata nu e intamplator! Cred asta cu o tarie de neclintit! Te imbratisez! Ma bucur ca mesajul meu a ajuns la tine in Lumanaria Moon!

  Inchiderea contului de Facebook a fost o decizie de moment, ceva ce-am hotarat de Anul Nou ca sa-mi fie mie un pic de… liniste.

  Am exagerat putin (mai mult!) in tot ceea ce insemna asezarea vietii mele pe un perete online si oameni pe care ii credeam apropiati mi-au luat prezenta acolo drept inlocuitor a celei reale, raspunzand atentiei pe care le-o acordam offline cu un biet Like. Si-am observat ca le credeau egale, desi pentru mine nu au fost.

  O mica pauza de la tot, de la viata mea pe platforma aia si de la Can-Can-ul aferent e ceea ce am simtit ca imi lipseste acum.

  Nu stiu cat o sa dureze, nu vreau sa ma incurc in promisiuni.

  Pana atunci insa, daca nu e prea mare efortul, o sa va astept pe toti aici, pe blog.

  Te imbratisez cu drag Miha! Si te rog, nu pastra suprarea!

  La multi ani!

 3. This article contains great original thinking. The informational content here proves that things aren’t so black and white. I feel smarter from just reading this.

Comments are closed.