16 Comments

 1. Nu Perti, n-as putea renunta ! Voi toti cei care mi-ati ramas mereu alaturi imi sunteti foarte dragi si e adevrat ca sunt foarte curioasa sa aflu ce va face sa reveniti, dar nimic nu m-ar putea face sa renunt la voi. Nu usor, nu fara lupta… Sau poate numai daca vreti voi 😛

 2. iris

  De ce nu putem renunta la a te citi?..pai hai sa-ti zic perspectiva mea: pentru ca vorbesti despre ciocolata intr-o lume plina de fitze si diete, pentru ca vorbesti despre dragoste fara sa fie vreo urma de regret in glas..pentru ca ai curajul sa exprimi ceea ce porti in suflet si pentru ca adaugi un plus de "je ne sais quoi" acestor scrieri ale tale, pentru ca esti o tipa simpatica si buna cu cei din jurul tau, fiindca ai un suflet curat..si raspandesti bucurie in jurul tau..esti lipicioasa 🙂 n-avem cum sa rezistam. La multi ani de 8 martie..chiar daca nu esti mama, esti inainte de toate femeie. te pup

 3. Aş fi zis că nu renunţ la tine…ahem…la blogul tău, dar mi-a luat-o înainte altcineva. Anyway, după o lecturare atentă a articolului, am găsit că lipseşte ceva. Poţi renunţa la haine?! Cele mai multe dintre femeile pe care le ştiu nu pot. Sigur, eşti specială, nu eşti o persoană tipică…stai, că iar o iau pe arătură 🙂 Revin deci: poţi renunţa la haine?

 4. Da` la mine ai putea renunta?! 😀
  Eu vreau sa renunt la tine, dar nu pot… tre sa intru in fiecare zi pe blogul tau, altfel nu ma simt bine. 😛

 5. Iti multumesc Adrian ! >:D<
  Hainele, ca articol de imbracaminte sunt un detaliu important. Nu port neaparat ceea ce "se poarta" prin revistele feministe pentru ca-s mai interesata sa-mi stea bine si sa fie comfortabile.
  Poate ca sunt o reprezentanta atipica a genului de femeie promovata prin filme sau reviste, dar nu-mi doresc o impresionanta colectie de pantofi. Sau bluze din toate culorile acuareleleor Tempera. Adica nu ca nu-mi doresc, dar nu traiesc pentru asta… 🙂

 6. Treaba cu crema de corp… Sunt total de acord. Niciodată nu-i prea multă. Și cred că toți avem lucruri la care nu putem renunța sau cel puțin lucruri la care cu greu renunțăm.

 7. Scumpa si draga mea Iris, cuvintele tale m-au emotionat teribil… Nici nu mai sunt in stare sa gasesc cuvintele care sa descrie bucuria pe care mi-ai adus-o, zambetul larg si sincer pe care l-au reinvatat buzele mele… Pe care l-au reinventat !
  La multi ani de 8 Martie, penru ca luna asta sarbatorim femeia, mama, gingasia florii cuprinse in sufletele lor, in numele pe care le poarta ! La multi ani Iris !
  Voi cei care imi sunteti aproape ma ajutati sa merg inainte, ma provocati sa va povestesc, sa scriu…
  Va imbratisez pe toti, egal si la fel ! Miii de pupici !

Comments are closed.