1. Florin, e vorba de continut intr-adevar. Dar nu cum crezi tu! Limonada e numai cu apa plata, pulpa de lamaie si zahar pe cand citronada e si cu apa minerala, cu suc de lamaie si miere! Asa spun specialistii… 🙂

  • Mihai

   raspunsul tau a fost de genul: citronada este cu apa iar limonada este cu apa. Apa minerala este minerala pentru ca are minerale. Probabil ai vrut sa zici apa minerala carbogazoasa sau carbogazificata. Inteleg ca se vorbeste despre cuvinte folosite corect in acest blog si tu le folosesti eronat dandu-te interesanta=)). Rusine. Apa plata este o apa minerala deasemenea. Apa plata === apa minerala. Interesant-o.

   • Laura Driha

    Mihai, vroiam sa fac gluma aia cu “si atunci de ce se numesc diferit?” dar am zis ca nu duci la glume din cate observ in comentariul tau. Daca ai fi urmarit sirul discutiei de la acest post ai fi observat ca “specialistii” de care vorbesc eu sunt cei care au preparat bauturile mai sus mentionate. Respectiv ospatarii de la o Taverna din Constanta. Diferenta nu consta numai in apa folosita (si apropo, apa plata e slab mineralizata si de aceea nu intra la “apa minerala” ca si forma uzuala de adresare!) ci si in felul de indulcitor si partea fructului folosita la preparare. Singurul care se da interesant aici esti tu si nici macar n-ai citit tot comentariul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *