5 Comments

  1. Eu consider ca fiecare om merita o sansa chiar daca si noi am merita-o stand deoparte pentru ca un nou-cunoscut nu poarta “vina” celui de dinaintea lui. Trebuie sa ne dam un timp sa ne vindecam, sa intelegem ce-a fost, sa acceptam, sa imbunatatim, sa corectam si sa ne redeschidem sufletul. Nu putem trai cu el inchis, nu merita.

  2. Laura Driha

    Inchis niciodata scumpa MeetTheSun pentru ca-i greu sa tii deoparte de oameni ceva ce ii iubeste cu toata fiinta sa, cum e sufletul meu. Iubesc oamenii in general, vechi sau noi in viata mea, care mi-au daruit momente minunate sau tristeti care m-au transformat si n-as putea, oricat insist, sa ma izolez complet de ei. Cred ca am de invatat ceva de la fiecare om care imi traverseaza existenta iar daca pe unii nu reusesc sa-i pastrez aproape atat cat mi-ar placea ma intristez si da, caut sa gasesc o explicatie… Pentru linistea mea. Ma razvratesc adesea ca nu mai primesc pe nimeni in sufletul meu dar uit aproape la fel de repede cum e sa fii ranit si dau, de cele mai multe ori, o suta de “a doua sansa” pana ma hotarasc chinuit sa-i abandonez uitarii. Ca de iesit nu-mi iese niciodata. 🙂

  3. Tremendous guide! Make took pleasure in the exact looking at. I hope to find out much from your business. My partner and i you might incredible knowledge together with view. What i’m particularly fascinated in this area material.

Comments are closed.