5 Comments

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Laura Driha

  Multumesc frumos Vlad! Ma bucur sa aud asta! Mi-ar placea tare mult sa vad ce iese din acest proiect, nu stiu in ce masura voi putea sa raspund prezent la o posibila colaborare insa depinde ce propuneti, mai intai!
  Pot sa te intreb ce articol ati promovat?
  O sa va dau add sa discutam mai multe…
  Pe curand!

 3. Claudia

  Este magiiicc Stefan!!! Acum vin de la un botez si vreau sa iti spun ca m-a fascinaaat!!! Daca te rog poti sa imi dai si mie datele lui de contact? Eu nu am mai apucat sa i le cer sinm-as bucura mult sa cante la nunta mea. 😛 . claudia.nutu@yahoo.com aceste este e-mailul meu. Te rooog din suflet sa imi dai un numar de tel. L-am cautat pe facebook, blog..nimic… 🙁 Multumesc din suflet!

Comments are closed.