1. crackjackme

  sentimentele necrozeaza si ii fac, pe subiectii purtatori, dornici de prospatura.
  cred ca e normal, cand lehamitea si indreptatirea de sine, egouri supradimensionate si razmerite afective, cu iz de insatisfactie dureroasa, tin loc de comunicare intre doi oameni.
  nu zic sa fii masochist dar e nevoie de o dorinta permanenta sa sublimezi ceea ce ai, sa daruiesti sentimentelor fragile armatura unei destinatii superioare.
  cred ca intensitatea sentimentelor te face viu, iar pentru “a le avea” trebuie salubritatea responsabilitatii si certitudinea ca alteritatea, insul urat si fara caracteristicile unui dezirabil, poate deveni parte din tine intr-un tratament cu firesc dialogic.
  viata prin definitie e imperfecta.
  invata sa respecti tenebrele tale si pe ale celorlalti pentru ca altfel, iti spun, inevitabil, vei dezarma in fata ilogicului lor.
  p.s. nu lua in seama imperativele impersonale

 2. Laura Driha

  Crackjack dragule, credeam ca m-ai uitat… Revenind la chestii mai putin serioase, miturile legate de casnicie sunt multe si ciudate in functie de experientele povestitorului… Eu una de abia astept sa vad cum sta treaba in realitate.
  Vorba unui amic :”Prima data e mai greu, ca dup-aia…” :)))

  • crackjackme

   nu m-am simtit in stare de nimic. dar am fost prezent-absent in fiecare zi.
   ce zici tu acolo… ” mituri”… sunt doar ramasitele dragostei…
   ]nu mai e nimic sincer, totul e steril si decolorat
   stiu ca trebuie sa te straduiesti mult si cu sudoare rosie

 3. un pesimist e un realist cu experienta.. dar eu sunt o persoana foarte optimista dau si un exemplu: in facultate am dat foaia goala la un examen si speram sa iau minim 7 :d .. normal ca profu nu a fost de acord cu mine;))

Comments are closed.