1. Mr_sheep

  ermm no offence dar weblog sucks era mai pro cand erai pe ala vechi dpdv al designului ca stilul ii la fel adica bun cred ca ti-ai ratat cariera poate aveai in fata un viitor stralucit de scriitoare 🙂 plm parca ii o foaie de jurnal de la o pasarica de generala cu multe stelute si colorat cu carioca

 2. ioana

  micutsa "pufoasa", ce finuts si poetic m-ai prelucrat :)) si fara sa ma anunti.
  eu care credeam ca nu arati cu degetul situatiile concrete din prea mult si inutil bun simt, si cand colo tu erai cu usa inimii deschisa, marinimoasa si indulgenta cu posibilitatile fiecaruia. si mie imi parea rau ca sunt o influenta negativa, ma gandeam chiar sa te indepartez din mediul nociv al caracterului meu. nebunatico :))

 3. Mr_sheep, nu stiu cat esti tu de la curent cu motivele pentru care m-am reintors pe aceasta platforma si tind sa cred ca nu esti deloc, pentru ca aceasta e impresia pe care mi-o lasa randurile tale.
  Oricum, asa cum am mai zis, aceasta locatie e temporara pana ma decid exact unde si cum vreau sa arate blogul meu.
  Tema pe care o vezi e una din putinele pe care le ofera weblogul, dar vreau sa cred ca te intereseaza mai mult fondul formei nu forma fondului.
  Este desigur o chestiune de gusturi, atat scriitura cat si biata foaie de "hartie" pe care se regasesc randurile.
  E decizia ta daca ramai langa mine ca sa vezi si cand/unde/cum ma voi muta.
  Oamenii care ma citesc, s-au conformat pana acum si mi-au fost aproape indiferent de platforma. Nu inteleg de ce ti se pare tie atat de greu.
  Iar cat despre partea cu scriitoarea, domeniul personal nu cred ca are vreo influenta asupra randurilor mele… Deci sunt tot eu, oriunde m-ai citi.
  Sa-mi spui cum a ramas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *