12 Comments

 1. laura

  <em>Ti se pare <strong>Narcis</strong>. Ma enerveaza <strong>doar unii </strong>dintre ei. Nu toti… Aia care se bat cu pumnul in piept ca sunt ceea ce nu sunt si care incearca sa-si creeze o imagine cu "<strong>calitati</strong>" pe care nu le poseda…</em>

 2. linogero

  Nu stiu de unde vine postul asta dar sunt multe lucruri pe care le-ai omis shi ai facut totul one-sided ca shi cum noi, barbatii, suntem evil:) .La fel de bine shi eu consider ca ideea de ”feminism” a luat-o putin razna shi in nici un caz nu exista un echilibru. Nedreptati se intampla shi se vor intampla si cred ca cel putin fetele de la oras sunt norocoase pentru ca in mediile needucate de la tara fetele sunt abuzate,batjocorite shi pacalite. Si ce e trist e ca nu se opun dar asta face parte din ”groapa” spre care se indreapta Romania. In plus discutia pe marginea ideilor de misoginism shi feminism poate tinde spre infinit si sigur se ajunge la jigniri intr-un final 😛 In nici un caz nu urasc femeile si subscriu la cateva idei din postul tau Laura dar mai usor pentru ca eu intzeleg ca dupa tine ar trebui sa fim blegi ushor de manipulat shi supushi.Acum poate sunt eu prost shi nu am intzeles ce ai vrut sa spui shi imi cer scuze shi ma retrag cu capul plecat 😀 Dar pana atunci lupt pentru egalitate shi armonie :).

 3. laura

  <em>Nu vorbeam de supunere. Nu sunteti nici blegi, nici usor de manipulat. Nu e nimeni supus. Ci de interdependenta… Nevoia de celalalt ! Care exista de ambele parti…</em> <em>Chiar daca unii se bat cu pumnul in piept ca ei <strong>urasc</strong> femeile…</em>

 4. laura, nici nu vreau sa stiu care-i ala care te-a suparat….valeleu ;-)) subscriu la comentariul tau anterior, mai ales la "chiar daca unii dintre ei se bat cu pumnul in piept…"…cunosc si eu unele cazuri.

 5. ce s`a mai suparat donshoara laurik..
  pana la urma e adevarat ca barbatii e porci?sau numai o parte din ei?:D

 6. Relaxedman

  Treaba cu interdependenta e reala.
  Cat despre misogin si definitia corecta a cuvantului, incearca sa discuti cu mai multe femei. Vei vedea ca o parte din ele nu prea utilizeaza in mod corect cuvantul si taxeaza ca fiind dovada de misoginism orice cuvant/gest/atitudine (chiar si lucruri nevinovate) care nu li se par lor in regula.
  Again; beleaua cu definitia e cam intre cele doua sexe. 🙂

 7. subscriu la interdependenţă
  nu prea merge separat

  cu totii avem chestii care nu ne plac la femei (mult mai putine decât chestiile care ne plac)(sunt convins de valabilitatea reciprocii)

  dar în nici un caz nu cred ca se poate "lăuda" cineva cu URA din definiţie

  Să fim serioşi!
  Şi să fim iubiţi, de asemenea!

Comments are closed.