1. Buai, dar ce aripi v-au taiat, frate, tara asta de aveti corabiile asa submersate? Am avut senzatia pentru o clipa ca citesc la Arhi, ca-ca el nimeni nu stie sa sa planga de toate nedreptatile pe care i le face statul roman. Eu nu pot sa pricep de ce nu emigrati daca sunteti asa nemultumiti si daca aveti standarde atat de ridicate. Eu le am joase, cam la doua mii de lei, ca atat pot, dar ma descurc si nu simt ca ma nedreptateste cineva. But as they say, if you want to live in your dreams, don’t make them so hight. E o moda sa ne plangem, sa anuntam ca vai, noi nu votam ca suntem lezati de toate care se intampla, sau ca ni s-a rupt o unghie. Zau, tu aveai idei mai interesante.

 2. Metall

  Laura, de fapt tu ai dreptate, Base a zis chestia respectiva.
  Doar ca exista o caricatura, cu Base care tine discursul respectiv, si cand ajunge la faza cu “nu mi-a placut dar mai vreau o data …” se intoarce catre cei din staff si zice: “Bah, va sparg daca o mai lasati pe Udrea sa-mi scrie discursurile electorale!” 🙂

 3. Laura Driha

  :))) Deci in concluzie, AM DREPTATE!
  Da,probabil ca intrebandu-l pe nea Base ce sa ii mai scrie in discurs acesta i-a zis: “Eu zic sa ramana cum am concluzionat aseara”
  Si ea tot ce si-a amintit era concluzia ei cu “Nu mi-a placut dar as mai vrea o data” :)))

 4. vladlacisco

  Asta e decizia voastra?si aveti doleanta de a va lua in serios?nevotand dam uitarii fiecare victima a revolutiei si fiecare victima a mineriadei si nu cred ca merita asta.probabil ei gandeau ca is dau viata pt niste tineri…uite am ajuns noi tineri si asa ii tratam?

 5. Laura Driha

  Vladlacisco, cea ai inteles tu din postul asta e ca nu ma duc la vot? Chiar atat de prost imi ies mesajele din spatele randurilor? Sau nu reusesti tu sa citesti cum trebuie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *