3 Comments

  1. sunt de acord cu ce zici in proportie de 90%. Eu am un an de sala, dar am testat chestiunea cu ” daca mananci iar saorma, se pune pe buci”. Mai mult, am mancat normal, mergand in continuare la sala ca si inainte si n-am pus nici un gram :). Da, se poate. Chiar daca e o saorma infulecata cu pofta, o briosa gustoasa sau o inghetata dulce, daca faci totul cu MASURA nu ai cum sa o dai de gard. Sincer, imi e lehamite de cei care promoveaza un stil de viata sanatos si mananca numai morcovi si mai si sustin ca doar asa te poti mentine. Pe incercate, not true ;). Viata asta e facuta sa mai si gustam bunatati, nu sa stam cu ochii pe cantar 24 din 24, de-asta am incurajat intotdeauna echilibrul. A! Si inca ceva: saorma- daca ii scoti cartofii si maioneza, poate concura cu gustarile sanatoase 😉 Confirmat de nuritionist.

    • Sunt perfect de aceeasi parere, Ioana. Nici eu n-am mancat numai morcovi, n-as putea rezista unei asemenea frustrari. Insa “normal” poate insemna de multe ori foarte nesanatos. FOARTE! Consumate insa cu moderatie se pot introduce in alimentatie si combinatii putin mai periculoase. Dar cred ca nu poti consuma preponderent (adica aproape zilnic) treburi mai putin sanatoase si sa ai si rezultate pe masura decat daca ai un super metabolism. Si nu cred ca oameni care au asa bune arderi mai au nevoie de sala ca sa se mentina.
      Te mentii daca echilibrezi micile excese cu sport, asta am vazut si eu. Dar am vazut ca si daca exagerez cu mancarea aiurea si o las mai moale cu sportul, eforturile se evapora mai rapid decat s-au instalat!
      Multumesc pentru feedback si spor in tot ceea ce faci!

  2. P.S. Sfaturile publice sunt importante prin prisma faptului ca le citesc diferit tot felul de oameni si ei inteleg printre randuri ca pizza+gym=love, ca asa a functionat si la X-ulescu. Si nu, nu e asa. Ce se aplica si merge perfect punctual poate distruge complet la nivel general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *