Cateodata, pe alte retele…

Sau de ce poate v-ar interesa sa fim prieteni si pe Facebook sau sa ma urmariti pe Twitter!

Când mi se face dor, scriu. Și mi se face dor aproape în fiecare zi…

“Sunt Laura și n-am trăit niciodată o iubire‬ “de-o vară”! Toți oamenii pe care i-am iubit vreodată, ii iubesc și astăzi.

We use makeup‬ to give you a chance to be sorry about your own shallowness!

“Piesa nouă de la 3SE trebuia sa se numească “Emo(r)ții”! Asta ca să întrupeze într-un singur cuvant șansele reale de relansare cu acest “hit”! Și reacțiile fanilor!”

Momentul ăla când găsești ‪‎bani‬ în buzunarul de la spate al unor blugi pe care nu i-ai mai pus de mult! Nu-s mulți dar m-a amuzat gândul ăla care încolțește în mintea tuturor în astfel de situații: oare să caut și-n ceilalți blugi? :-)) Bună dimineața!

“Să semănăm din când în când furtuni… Printre cei răi, despre cei buni.”

Up and running! Just kidding… Up and still sleeping! :)))

“Viata e o lectie nesfarsita despre oameni si neprevazutul reactiilor lor. Cand crezi c-ai terminat de citit, randul de la sfarsitul paginii se rescrie neobosit.”

Daca esti ca mine si te uiti la TV o data la 6 luni, intr-o pauza de‪ VoceaRomaniei‬ prinzi ce s-a scos in materie de reclame‬ tot anul!”

“De fiecare data cand o doamna se da cu creion de ochi pe conturul buzelor un pisoi e calcat de masina, ‪#‎VoceaRomaniei‬

Acasă: ții mâncarea în frigider o săptămână – n-are nimic!

 La birou: uiți pachetul în frigider două zile și deja a făcut mucegai!

Concluzia? Bucătăria de la birou nu e acasă!

“One of those weird moments when you get into the car, turn on the radio ‬and the song that was playing when you got home last night is there again. From where you left it.”

Ah și ce dor mi-e de-o ‪‎toamnă‬ a cărei unică grijă era “De mâine începe‪ ‎facultatea‬!

“Aveți cumva un deja-vu cu un status de-al meu în care promit solemn și argumentat că nu mai beau ‪‎frappe‬ dupa ora 21.00? Că și eu am!”

O baie lungă. O cadă plină, un gel de duș parfumat, negru și dens, o retrospectivă și multe previziuni. Nu toate roz. Și-o fărâmă de optimism pe prosopul cu care te ștergi de toate, sperând că s-au dus pe scurgere, unde le e locul.
Îl întinzi cu mișcări circulare, ca pe o cremă hidratantă, acum că ți-s toți porii deschiși și speri să intre înapoi în mirosul pielii tale, să rămâi pozitiv și mâine și mereu. E o fărâmă de optimism dar nu ți-a trebuit niciodată mai mult. L-ai risipit de pe un colț de cârpă pe palmele cu care saluți cordial oameni mai puțin apropiați, ai insistat pe brațe – de unde îți pleacă îmbrățișările vindecătoare, l-ai lăsat pe zâmbetul tău dăruit uneori degeaba și-n suflet, întotdeauna în suflet, alături de gândul bun, la discreția celor mai aventuroși dintre cunoscuți. E cald și bine când reușești să rămâi “pudrat” c-o speranță, fie ea chiar și-o sclipire fină…

“Știi că ai mai fi dormit când îți iei periuța de dinți și apeși pe dozatorul de săpun…

“Daca ar avea si cont de Twitter, cei care isi dau Like singuri la status pe Facebook si-ar favoriza fiecare postare aici!

“Suna perfect a Rihanna. Dupa ce a batut-o Chris Brown. ‪#‎vocearomaniei‬

Smochine. Unde găsesc și eu niște ‪‎smochine‬? Nu compot, nu uscate, nu deshidratate, nu dulceață, nu o poză cu ele proaspete. D-alea ”de copac”! De mâncat! Anu’ ăsta n-am avut plăcerea! Nici anul trecut. Nici celălalt. Mi-e pur și simplu, dor! Și poftă, se-nțelege!

“Scrisul vindecă orice. Desigur, același lucru îl face și ciocolata‬. Dar măcar scrisul are zero calorii.

As a ‪‎fashion‬ blogger you always need two ‪‎smartphones‬! One to put it on the table, next to the coffee and other stuff you Instagram‬ and one to take the photo!

“Facebook-ul a introdus emoticoanele alea uriașe la comentarii. Pentru toți cei plini de cuvinte mărunte.

Știi c-ai îmbătrânit când închizi de bună voie pagina pe care sunt descrise regulile unui nou concurs‬ și-ți spui resemnat: ”Eh, să mai las și la alții…

“Sesiunile de ‪‎shopping‬ sunt de două ori mai extenuante decât mersul la sală. Din păcate, n-au opțiunea de abonament la doar 85 RON pe lună!

Bulele mele nu-s de sapun… Sunt bule de „Sa spun!”. Firmituri de „Sa scriu!” tavalite-n „Sa nu uit!”, imprastiate te miri pe unde si mai ales de ce (?!), le scap peste tot si mai ales „Pe gura, in scriitura!” fara sa intreb daca deranjeaza pe cineva dezordinea mea.
Am vrut sa „Le strang!” – a se citi „Le sterg!” ca sa-mi pedepsesc lipsa de curaj pentru o forma decenta de print in forma palpabila dar radiera la un click distanta m-a transformat intr-un nehotarat oficial.
„Ce-ti veni, Lauro? (m-am trezit certandu-ma!)
Lasa-le acolo… si asa nu stiu multi ca-s ale tale. Si aia care stiu, uita sa te treaca la share‬. Da-te-ncolo cu balivernele tale! Mai vrei si semnatura…

“Etapa asta cu ‪#‎stingeLumina‬ mereu imi aminteste de ‪‎Ruby‬! Inca sper sa apara… ‪#‎VoceaRomaniei‬

Știi că locuiești într-un cartier ‪‎sigur‬ când îți uiți cheile în ușa apartamentului și le găsești tot acolo 12 ore mai târziu!

“Dincolo de strălucirile din machiaj și prețiozitatea detaliilor din ținute, de bucuria din zâmbete care se conturează “stomatologic” în fotografii și sandalele pe care juri ca nu te mai urci “până data viitoare”, deasupra oboselii frumoase care se acumulează și-a grijilor “Să iasă cum au visat!” care se estompează cu fiecare oră care trece, oamenii cu care ramai sunt cei mai importanți. Partea frumoasă a evenimentelor fericite pe care suflete dragi au ales să le împărtășească cu tine e că iți lasă gustul ăla bun, ca o prăjitură care nu se termină și de care nu te mai saturi, cu parfum hotărât de “Let’s do it again!”. (Colecționez amintiri plăcute, sunt cu adevărat singura avere de care am nevoie ca să supraviețuiesc!)”

Pentru că nu-i întotdeauna despre expunere și numărul de Like-uri atribuit unei dureri ci mai degrabă despre discreție și nevoia de liniște, asociați absența prezentă în mediul online întotdeauna cu ceva mai tumultuoasa viață de zi cu zi.
Mă-ntorc de fiecare dată aici cu convingerea că doar evenimentele fericite trebuie împărtășite public, ca o răspândire întru contaminare a bucuriei, celelalte rămânând cel mai bine protejate între faldurile familiei, departe de părerea unor oameni poate bine intenționați dar total neimplicați. Doar cazurile sociale își găsesc rostul expunerii brute, cu poze ale necazului și tot tacâmul, în căutarea unor rezolvări de tip miracol, la capătul speranței, al căutărilor și-al rugăminților. Restul însă, merită tratamentul preferențial al apropiaților, al oamenilor care pot oferi o îmbrățișare fizică, o vorbă bună grăită și respectul necesar unei situații delicate.
Să fiți, să fim sănătoși dragilor! Asta e cel mai important!

“Acelea nu sunt cearcăne ci confirmarea faptului că visez mai mult cu ochii deschiși decât cu ei închiși…

‪‎Collar‬ bones are not ‪‎bones‬! They are maps‬

“Într-un colt din viitorul meu aproape perfect am acasă o băncuță de lemn și-o roată a olarului. Mă murdăresc pe mâini în fiecare zi în noroaie dătătoare de formă și bucuria mea se cristalizează la soare și-n cuptoare ca o pâine proaspătă, aburindă, menită să rămână sățioasă iubitorilor de frumos. În visele mele cu ochii largi căscați mă pricep minunat la asta deși n-am încercat niciodată și strigă din mine atât de tare că știu că mi s-ar potrivi perfect. Am abandonat cândva, copil fiind, pictura. N-am abandonat însă niciodată scriitura și datorita ei sunt câteodată tot ce vreau să fiu. Vânzător de flori, călător și artist, o anonimă, un optimist convins. Tu cum visezi?

Sunt Laura și nu-mi place cominația “pepene roșu cu brânză”. Separat oricând, în cantități demne de condamnat de orice nutriționist. Dar nu‪ ‎împreună‬

“O florărie-n fiecare scară de bloc. Sau măcar la fiecare colț de stradă. Pentru ca nicio femeie să nu se mai trezească vreodată altfel decât sub mângâieri de flori proaspete purtate pe brațe de bărbatul iubit. O florărie‬ sau măcar o găleată cu apă și culori… Lângă administrație sau la parter, într-un colț cuminte și cu program non-stop pentru bărbații care lucrează în ture. În numele iubirii‬, pentru toți cei mai puțin pricepuți la cuvinte. Pentru că iubim detaliile și ăsta anume e comun tuturor femeilor… N-ai cum să dai greș!

Ești ca un gomaj cu mălai. Îmi amintești mai mult de mâncare‬ decât de trucuri pentru ‪‎frumusețe‬.”

Și muzică, și poze, și articole interesante care nu-mi aparțin… Ne vedem și pe alte platforme!

204 Comments

Comments are closed.