1. crackjack

  am stampilat blogareala cu apostila ignorantei sau a suficientei. nu prea vad cum, in volutele existentei, imperioase, proteice si atat de frugale in a-ti oferi bucurii altfel decat distilate in nano puseuri vitale, poti sa te lasi imprumutat prin cuvinte. asa ca inventarul sapiential(de orice fel) pe care il propune treba asta cu scrisu` e cam artificial. eu zic ca e un morb supralicitat daca nu are un dedesubt, cel putin unu`artistic. sa nu iei de rau, toate. daca sinapsele vor functiona si nu se vor scurtcircuita in orgolii, poate vom fi si altfel decat comparsi ai scenelor dominate de subiecte.
  p.s. dupa cum nu exista prietenie fara placere si folos, la fel nu poate fi muza fara nemultumiri. astept sa ma dispretuiesti ma` non troppo

 2. dom’le, e frumos ce-mi place mie, deci cam la fel, e dedesubt, si mai ales unul artistic, ala pe care il pricep eu a fi asa. apoi asa cum nu asculti o muzica neaparat ca sa aflii, poti sa cauti in cuvinte si altceva decat informatie. nu de alta, dar vad ca apreciezi nespus de nemaipomenit forma.

 3. crackjack

  mizantrop – ma declar! nu suport leorbaiala, daca nu vedeam loc (recte blogu` de fata, pt a sterge subtilitatea) de rezonanta literara si nu numa`, nu intram.
  specimen egocentric – sunt! si stiu si de hazu` sarcasmelor.
  fara suparare, zic yo?!

 4. Laura

  Crackjack, sunt magulita c-ai gasit totusi ceva printre atata vorba goala care sa aduca chiar si firav, a arta. Ceva care te face sa intri pe aici si sa-mi educi gustul pentru scris, sa-mi dai lectii de consistenta a unei forme simple si sa corectezi ici-colo excesele mele de narcisim.
  E placut sa vezi, de unde ma uit eu, ca-n tot mucigaiul pe care ti-l reproseaza un fin observator, se mai imprima pe retina sa hipersensibila si niscaiva flori.

 5. crackjack

  unii o iau personal cu insistenta. don`t get it?
  daca nu-mi placea ce scrii… dar e evident. sorry daca tii partea hoardei ce vine dupa tine. nu-ti dau lectii de nici un fel, sau nu asta a fost intentia mea.
  scuze pentru sarcasmul exagerat.
  nu am vrut sa jignesc sau sa sugerez altceva.

 6. crackjack

  unii o iau personal cu insistenta. don`t get it?
  daca nu-mi placea ce scrii… dar e evident. sorry daca tii partea hoardei ce vine dupa tine. nu-ti dau lectii de nici un fel, sau nu asta a fost intentia mea.
  scuze pentru sarcasmul exagerat.
  nu am vrut sa jignesc sau sa sugerez altceva.?!@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *