• Laura Driha

   Ion… daca iti zic… Colegul meu de birou e cel care castigase inaintea ta si nu a raspuns la telefon! :)))) A venit foarte trist la birou ca a pierdut tableta… Se chinuia de o saptamana sa o castige si azi cand in sfarsit a reusit sa trimita mesajul la timp, cand l-au sunat ajuta o colega sa porneasca masina (ii dadea curent) si nu a raspuns la telefon! Trista situatie!
   Felicitari si tie, dar sper sa aiba mai mult noroc data viitoare! 🙂

 1. Lucian

  Si eu am gastigat astazi una, noroc cu Piturca ca nu a fost prea inspirat in meciul cu Olanda. vroiam sa intreb daca ai intrat in posesia tabletei si in cat timp. 🙂

  • Laura Driha

   Lucian, azi o astept! Eu am castigat-o Luni. Marti m-au sunat de la Kiss Fm pentru datele personale. Miercuri de la Evolio. Aici a durat un pic si abia Vineri mi-au pus pe mail procedura de intrare in posesie a premiului. Luni dupa-amiaza am fost instiintata ca a fost pusa la curier! Deci n-a fost chiar instant ca sa zic asa! Vremea e cam nasoala la Constanta, dar estimez ca azi soseste! Voi pune poze cum ajunge! Felicitari!!! Am auzit mesajul tau! 🙂 Si eu tot cu unul de microbist am castigat! Se pare ca poarta noroc! S-o utilizezi sanatos!

 2. lucian

  Multumesc frumos. Si eu am auzit mesajul tau cu Jiji si amandoi se pare ca am avut noroc desi ambele echipe au pierdut, dar tot raul spre bine. Sa o utilizezi sanatoasa si tu si sa te bucuri de ea!! Sa te ajute la postat pe blog.

 3. Laura Driha

  Suna-i tu pe acelasi numar de pe care te-au sunat. Eu le-am dat mesaj pe adresa de contact de pe site. Am facut asta in aceeasi zi, ca nu stiam care e exact procedura si daca am inteles eu corect. Nu stiu daca d-asta m-au sunat Marti sau asa era programat. Ia legatura cu ei!

 4. lucian

  Eu am gastigat dimineata la 8:20 si la 10.53 m-au sunat de la kiss, mi-au cerut numele complet si au spus sa astept sa ma contacteze colaboratorii lor.

 5. Laura Driha

  Baieti, e cineva de la Evolio pe fir la cealalta postare cu tableta! Lasati un rand acolo cu adresa de mail valida si poate va vor contacta mai repede! 🙂

  • lucian

   eu, m-am folosit de poza ta, in care apare coletul si am sunat la numarul expeditorului, am vb cu cineva de la ei, mi-au cerut numele si au spus sa astept sa ma sune. :). Apropo sa o folosesti cu placere si bafta in continuare la castigat premii.

 6. Laura Driha

  Hehe, te-ai descurcat exemplar Lucian! Au si pe site un numar de contact, apropo! Evolio.ro!
  Multumesc la fel! Sa fie pentru toata lumea, exact ce merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *