7 Comments

  1. Rodica

    desi pana acum nu am comentat nici o insemnare, sunt o cititoare fidela:) de fiecare data cand intru pe net vizitez si linkul tau (face parte din primele 3 linkuri pe care le pandesc cu sufletul la gura). si sunt sigura ca suntem mai multi, doar ca nu ai aflat inca, asa cum nici eu nu ti-am spus mult timp…:"> (poate nici nu stiai daca nu ma para fratiorul tau:P). intru aici pt k ma simt bine cand citesc, pt k ador felul in care poti combina cuvintele, pt k ma regasesc in unele insemnari, pt k in altele am impresia ca mi-ai citit gandurile, pt k simt k am de invatat, pt k sunt povesti care merita citite si recitite, pt k unele fraze mi-au ramas intiparite in memorie, …., si mai ales pt k ne vedem prea rar si mi-e dor de voi >:D< te pup skumpa:***

  2. anamaria-roxana

    Sa o ti tot asa si nu te lua dupa rautatile altora!!Esti prea tare scri prea frumos…ma incadrez la neamuri dar nu din aceste motive sunt o cititoare fidela.Sunt pt ca imi place ce citesc!!

  3. Ma bucur ca am gasit aceste pagini. In opinia mea, strict subiectiva si neceruta de nimeni, ai talent. Prospetime, claritate a ideilor, ironie si umor sarcastic cat cuprinde, intr-un cuvant, originalitate si… multa dragoste de viata.
    O gura de oxigen…Imi place. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *