1. trecand peste partea cu “si se copie”, sper ca nu e facut la servici printscreen-ul, ca e trist daca si firmele unbla cu cioara vopsita…uhm, cu programe crack-uite am vrut sa zic

 2. bloggerulcici

  Va zic eu sigur ca firmele umbla cu programe crackuite. Dar daca va intreaba cineva de unde stiti, nu recunosc nimic! 😛

 3. acuma vad ca am scris “unbla” in loc de “umbla”….just a typo 🙂

  @bloggerulcici: stiu ce spui, asta-iarna am avut parte de un control “fulger” la job, de nu stiam cum sa sterg mai repede colectia de filme de pe laptop cand au intrat oamenii si au spus “va rugam sa nu mai atingeti tastaturile” :))

  au cautat foarte atent, dar nu au gasit nimic….ca deh, nu degeaba suntem parteneri Microsoft 🙂 in schimb, la o firma vecina au confiscat vreo 20 de HDD-uri, si am inteles ca oamenii faceau proiectare in prgrame CAD, deci soft-uri cu “greutate” atunci cand vine vorba sa platesti pentru ele…si le tremura fundul la toti dupa aia ca aveau proiecte incepute pe HDD-urile confiscate. evident, de vina era patronul nu ei…dar e trist oricum.

  ca o paranteza, poate ca daca statul nu ar mai lua atatea impozite si taxe, directorii de firme ar cumpara soft cu mai multa dare de mana….

 4. Cine are nevoie de produse microsoft cand ai o piata intreaga de open source?
  Cat despre softurile de proiectare, acolo e mai complicat. DAR, avand in vedere ca aceste softuri aduc MULTI bani, poate ar trebui platite….

 5. Laura Driha

  Sigur trebuie platite! Si vorbim de niste amenzi cand esti prins ca mai bine la platesti. In 2-3 proiecte mai marisoare iti amortizezi cheltuiala si apoi esti acoperit… Decat sa risti, mai bine platesti!

 6. Laura Driha

  Te intreb ca auzisem de niste cazuri prin Oradea de “inspectii” d-astea de care povestesti tu.. 🙂

 7. bloggerulcici

  Si noi am avut inspectie chiar ieri, de la politia capitalei cica. In ce a constat? Au scris pe o foaie datele computerului (procesor, HDD, RAM, XP) si s-au uitat in Program Files sa vada daca am Office. Control de 2 minute. :))

  Bineinteles ca inainte de asta au discutat cu patronul in spatele usilor inchise.

 8. Laura Driha

  Daniel, asa merg afacerile in Romania! Unii se fac ca- lucreaza, patronii se fac ca-i platesc si singurii care ies cu bani din afacerea asta sunt inspectorii astia care mai inchid un ochi cand vine vorba de generozitatea unor directorasi…

 9. Newsted

  Pe mine altcvea ma amuza. Cate versiuni de Acrobat Reader exista pe calculatorul ala? Sau, ma rog…cate kituri exista pe desktop?:))

Comments are closed.