1. e super ca ai nimerit intr-un asemenea colectiv, cam la fel e si la mine la birou si pot sa iti spun ca atmosfera asta va avea un impact pozitiv asupra psihicului tau, si nu numai:)…vreau sa spun ca vei merge dimineata la servici bine-dispusa, cu zambetul pe buze, iar dupa-masa cand vei pleca acasa nu vei resimti oboseala dupa o zi de munca la fel cum o resimte o persoana care lucreaza intr-un stres continuu.

  mult spor la noul loc de munca! 😉

 2. Daniel

  De ce oare am eu impresia ca aceasta parere se va schimba pe parcurs? Ba as putea banui chiar ca se va schimba cat de curand.

 3. Laura Driha

  Nu stiu de ce ai impresia asta. Am un coleg care lucreaza acolo de un an si jumatate si se pare ca atmosfera a fost din ce in ce mai buna pe masura ce s-au acomodat unii cu ceilalti, s-au cunoscut si s-au acceptat. Cu bune si rele 🙂
  Asa ca eu sunt optimista! Anyway, time will tell…

 4. darkdemon

  Proiectare? ce fel de proiectare? constructii? Daca da, atunci am ce sa iti povestesc despre proiectantii din constructii, despre verificatorii de proiecte:)

 5. Laura Driha

  Multam fain Perti! Pai nu stiu… probabil ca daca abia am inceput am dreptul la concediu abia peste 6 luni 😀 De ce, ma inviti tu sa vin?:-P

 6. Laura Driha

  darkdemon , am auzit si eu diverse povesti. Mai rau ca alea pescaresti! Nu-s doua la fel! Dar exista si oameni care-s exceptia de la regula si mai exista cei ca mine care isi doresc sa ucida legendele asta mai mult sau mai putin adevarate. Deci intr-un viitor pe care nu-l pot preciza calendaristic aici, sper ca noile generatii sa aduca ceva nou si mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *