5 Comments

 1. Eh, draga Laura, asta e o intrebare fara raspuns. Moliciunea pernii lor nu vine din linistea interioara ci din cate au mai izbandit calcand peste oameni, inseland, mintind, furand. Mai tragic e cand acesti oameni iti sunt si aparent prieteni, iar “lovitura” e cu atat mai mult… neasteptata.

 2. Laura Driha

  Cu aparentii prierteni povestea e mult mai complicata, suferinta e mult mai mare, intrebarile fara raspuns sunt mult mai multe. Been there, done that! Numai blogul asta stie cate posturi am dedicate aceleiasi persoane, cate randuri s-au terminat cu semnul intrebarii! Dar lasand la o parte cazul particular al prietenilor care ne dezamagesc sau al prieteniilor care se sfarsesc neasteptat si trist, cum ramane cu ceilalti,marea masa a oamenilor de care ne lovim in fiecare zi si care au acest comportament lipsit de orice urma de respect? De data asta nici macar n-a fost ridicat un semn al intrebarii inspirat dintr-o poveste a carei protagonista sa fiu eu. De data asta am fost un simplu observator. Unul care s-a mai minunat inca o data de ce pot face oamenii cand sunt incoltiti de propriile lor frustrari… Povestea-i lunga, argumentele-s multiplu de milioane… 🙂
  Multumesc de vizita MeetTheSun! E mereu o placere!:*

 3. Este foarte simplu: oamenii sunt rai. Nu toti, dar majoritatea sunt. Merg pe principiul: sa moara capra vecinului ca sa imi fie mie bine.
  Este un principiu care apare mai ales cand ai ajuns mai sus decat meritai. Niciodata nu o sa vezi un om care s-a ridicat pe propriile forte sa uite de oamenii care l-au ajutat sau care inca il mai ajuta. Oamenii care apreciaza munca apreciaza si prietenii pentru ca o prietenie se mentine prin munca, sinceritate si dedicare.
  Cel putin asa cred eu.

 4. Laura Driha

  Da ciresica, ai grait un mare adevar! Cel care s-a ridicat cu greu nu uita niciodata cine l-a ajutat in drumul lui spre culme! Un mare adevar!

Comments are closed.