1. Zilnic vad asemenea gunoaie pe picioare, gunoaie care isi arunca gunoaiele pe geam. Zilnic am drumuri prin oras cu masina, si zilnic vad oameni care nu stiu ce e aia scrumiera, sau sentimentul de a pune ceva pe bancheta din spate pentru a-l arunca la gunoi cu prima ocazie. Cateodata am senzatia ca sunt singurul care uita uneori sticlele de 0,5l prin masina, de aduna si 4-5 dar refuza cu nesimtire sa arunce vreuna pe jos…
  Suntem noi chiar atat de putini de arata tara asta ca un mare tomberon cu “plantatii” de PET-uri pe langa sosele si in paduri?

 2. Adrian O.

  Chestia cu ”așa faci și acasă” am constatat de mult timp că e expirată. PEntru că răspunsul, DA, este de multe ori adevărat. Și atunci nu prea ai timp să reacționezi, rămâi mut.

 3. Laura Driha

  Ai dreptate. Nici nu stiu ce m-as fi asteptat sa primesc ca raspuns la intrebarea asta. Poate mi-am dorit sa-i para un semnal de alarma. Sa inteleaga poate ca daca am intrebat-o asa ceva, sigur a reusit sa faca deosebit de prost o anume chestie.
  Dar nu, ea a ramas probabil mandra ca a avut “replica” iar eu, asa cum zici si tu, muta de uimire si dezamagita de tot mai putinul bun-simt de care beneficiaza astazi cei din jurul nostru.
  De felul meu sunt un om optimist, dar in astfel de zile sunt aproape sigura ca ceea ce e cu adevarat constant in evolutia omului si a societatii e prostul mers al lucrurilor.

 4. Ceea ce trebuia sa faci era sa intrebi daca face la fel si in restul UE… Pentru ca sunt sigur ca acolo nu isi permite sa faca la fel. Nu o tine buzunarul, nu de alta.

 5. Laura Driha

  Arthur, trebuia sa ii explic desteptei ce e cu Uniunea Europeana si cu civilizatia de care esti practic obligat sa dai dovada acolo. Si tare imi e ca n-aveam cu cine sa discut…

Comments are closed.