1. Laura

  Nu era vb de SORA MEA ! :))) Ci de o colega de a ei ! Care s-a autoinvitat sa spuna cateva cuvinte….

 2. Trist dar adevarat. Cu greu imi vine sa cred ca din cateva sute de studenti nici macar 1 nu a aplaudat; si aici ma intreb ce reactie ai avut tu. Pe de alta parte, poate multimea “care e si prosti” nu s-a sensibilizat in fata cuvintelor din discurs, tinand cu tot dinadinsul sa sublinieze ca e plictisitoare….motive se gasesc tot timpul, mai greu cu scuzele; dar si cine se scuze se acuza (parerea mea.).

  P.S.: Stimabila, uite o dovada a ilustrului tau mentor Tudor Chirila.

 3. Laura

  Eusiatat, doamna de care va povestesc a fost genul de student ale carui aere de superioritate nejustificata nu i-au atras nicidecum marele premiu de popularitate ci numai dezgustul nemascat al colegilor sai. Si al profesorilor.
  Un fel de Starleta a holurilor facultatii este imaginea clasica a ghimpelui din coasta, a arogantei oamenilor care cred ca banii iti cumpara si prieteni, nu numai examene si a prostului-gust ridicat la rang de mare stil.
  A vorbit mereu mult si prost, dar gura se pare ca nu i-a batut si fundul pentru ca cel putin la facultatea asta n-a putut nimeni sa-i demonstreze ca mahalagismul e de cele mai multe ori daunator.
  Ieri la cursul festiv s-a autopropus sa tina un discurs si a facut-o in numele intregii grupe desi n-o desemnasera pe ea, iar simplul fapt ca s-a insinuat a mia oara in locul unde nimeni n-o vroia i-a provocat pe cei din sala sa ii plateasca prin tacere rautatea.
  Stiam si eu si toti cei ce erau “straini” in sala cine e nevoiasa de atentie caci gradul sau de “simpaticime” o facuse destul de cunoscuta de-alungul anilor de catre studentii care se intorceau acasa seara cu povesti ce-aveau un singur personaj negativ : Paula. Si desi nu o planuisem, caci nu stiam ca o sa spuna vreun cuvant, si-a luat si diploma, s-a balbait si-a si jignit, dar s-a intors la locul ei iar nimeni dintre noi nu s-a clintit.
  Vorba faimoasei firme de cosmetice : Pentru ca merita! Macar sa fi inteles ceva din asta…

 4. Laura

  Cat despre Tudor, e drept ca il citesc si-mi place, dar nu cred ca imi amintesc sa fi notat pe undeva ca imi e mentor sau macar c-as vrea…
  Deci inca o data te lansezi in concluzii pe care nu le poti argumenta. La fel de bine puteai sa zici si de Ciutacu sau de Groparu ca si pe ei ii am in blogroll! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *