1. blogomentator

  Frumoasa melodie, mi-a placut, desi parca era putin (mai mult) trista! Incearca sa te inveselesti… esti tanara, ai viata inainte; lasa tristetea pentru noi, astia mai in varsta. 😀

 2. a trebuit sa tin mainile intruna pe boxele calculatorului, atat de tare mi-a placut si ritmul…!
  laura, daca vrei candva sa vb, ma gasesti pe mess, mail…. 😉
  si, laura, "ai puterea sa vrei si increderea ca poti" merge mai departe.
  Jammie

 3. laura

  <em><strong>Blogomentator</strong>, <strong>Jammie</strong>… nu sunt trista dragii mei ! Adica nu e nimic iremediabil… Numai ca cere timp. It’s <strong>not a Love problem</strong> !(desi melodia asta cam a asa ceva suna!) Am pierdut un om drag (o "cea mai buna prietena") si lectia pe care am invatat-o pe propria-mi piele nu a fost deloc usoara. De aceea imi revin greu…
  Mi-a fost inselata increderea si conceptia despre oameni, despre prietenie, despre… Sunt multe de spus… am sa va scriu cat de curand ! Va multumesc ca va faceti griji.. E <strong>foarte important pentru mine </strong>!</em>

 4. blogomentator

  Am sa-ti spun o poveste… dar nu acum cu alta ocazie. 😀 Acum iti zic doar concluzia: "Femeile nu pot fi (aproape) niciodata ‘cea mai buna prietena’ in schimb barbatii da (si intre ei si pentru o femeie)." E adevarat si lucrul ca toata aceasta poveste difera de la caz la caz, dar de cele mai multe ori am dreptate.

 5. bai , laura draga, dar nu ma refeream a probleme din amor…si am camintuit ce si cum, pt ca exact acelasi lucru am patit si eu, mi-am pierduyt prietena cea mai buna (din ultimii 3 ani)de la sreviciu, dar cred ca la mine problema s epune altfel: ea a fost dintotdeauna exact cum nu o vedeam eu, doar ca eu prea vedeam numai ce e mai bun… pana m-a "ars" cu varf si indesat.

 6. ps: la fel de important e si a fost si pt mine… eu, care eram cea mai extrovetita din tot serviciul meu! imi pare rau ca a trebuit sa inveti lectia in astfel de mod. e dureros dar uneori necesar, ca sa invatamsa avem mai multa grija de noi…nu e sfat gratuit, ci o parere de la una la fel de patita.

 7. laura

  <em>Stiu <strong>Jamilla</strong>. Si-ti multumesc sincer ca esti aici chiar si numai prin vorba ta buna, sincera si dezinteresata.
  Pe noi ne-au legat 9 ani… Si acum a ramas doar praf in vant si-un teanc de amintiri. Multe si frumoase la vremea lor, insa dureroase acum.
  Am sa te contrazic <strong>blogomentator</strong>. Fetele stiu sa fie "cea mai buna prietena". Ideea e sa iti gasesti o persoana dispusa sa fie acelasi lucru si pentru tine. Ptt ca intr-o astfel de relatie e neaparat nevoie de doua persoane.. Degeaba stie una, daca cealalta doar simuleaza ideea de prietenie… :)</em>

 8. asa, laura, zi-le. noi stim cel mai bine… si nu mi mai multumi atat. auzi, ce a fost, gata, e la cutie, aia a pandorei, du-te la wc si trage apa… stiu, e urat ce spun eu acuma, dar numai asa poti merge mai departe…. ps: nu ti-a fost really prietena daca a lasat sa intervina ceva intre voi…. prietenia se presupune ca trece peste multe…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *