11 Comments

 1. iris

  as fi vrut..dar din pacate nu mai am pe cine..insa cei care inca mai aveti..tineti bine de lucrurile si persoanele dragi..nu se stie niciodata cand le puteti pierde…

 2. Elena Marianciuc

  Cat adevar… draga mea ai condei…intr-adevar exista pe lumea asta lucruri care au nevoie de toata atentia noastra si lucruri care merita doar a fi ignorate, din pacate tindem sa pierdem timp pretios cu cele din urma. La multi ani tie si tuturor celor care au invatat sa fac alegerile corecte…!

 3. Nu pot sa fiu indiferenta Cire… N-am cum sa las "cum a cazut" o treaba care n-a cazut bine si sifonat materialul arata tare prost. Mie imi provoaca mila tinerele care se pierd pe drum… Si crede-ma ca nici la 30-40 de ani nu se dezmeticesc. Din pacate…

 4. minos

  Femei, nefemei, manifesta o solidaritate feroce in ziua respectiva. Am haladuit tot orasul duminica cu un prieten alungat de consoarta din aceleasi motive; si le-am vazut ciripind in stoluri mandre de libertatea lor. Ei cu berile si ele cu ele, asa a fost 8 martie.

 5. Lasă-le să se maturizeze de pe acum. O să se trezească pe la 30-40 de ani că regretă că nu şi-au trăit copilăria.
  Cel mai mult regret că nu am fost acasă să sărbătoresc cu mama, dar am zis că o să ne revanşăm.
  P.S: La mulţi ani!

 6. An impressive share, I just now given this onto a colleague who had previously been doing a small analysis for this. Anf the husband the truth is bought me breakfast because I came across it for him.. smile. So allow me to reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending time to discuss this, Personally i think strongly concerning this and enjoy reading more on this topic. If you can, as you become expertise, would you mind updating your blog site with additional details? It’s extremely of great help for me. Big thumb up just for this post!

Comments are closed.