1. Duduitza blonda era si oarecum analfabeta daca scria "afli" cu doi "i". La tine sunt sigur ca era ironie in raspuns (desi nu cred ca s-a prins de subtilitate), dar la ea, ma indoiesc despre partea cu ironia. Mai degraba lipsa….De cunostinte gramaticale 🙂
  Despre continutul statusului, ce sa spun. Nu stiu varsta tinerei domnisoare, dar poate ca stie suficiente lucruri incat sa vorbeasca din experienta (relatii multe, cine stie?).

 2. laura

  <em>Da Adrian :))) Binenteles ca partea aceasta, nu atat de evidenta tuturor ( numai celor ce pot descifra subtilitatile!) este doar una din gafele pe care ni le ofera cu generozitate zi de zi, exemplarele din categoria ei… Ce sa-i faci… Blonda :)))</em>

 3. katty

  offf…mai laurica numai tu erai in stare sa faci site-ul asta si sa faci astfel de publicatii…. in continuare nu incetezi sa ma uimesti…. draga "piticot"….

 4. Bun venit in randurile misoginilor:))
  Acum trebuie sa lasam si domnisoarele blonde sa traiasca altfel baietii din spatele hi5 ar murii de foame, iar noi nu am mai avea subiecte de bancuri…Cat despre moravuri "Bunul renume al unei femei se datorează tăcerii mai multor bărbaţi." :))

Comments are closed.