Contributia ta la verde!

Cele mai faine cadouri sunt cele la care nu te aștepți!

Tupperware Romania Când m-a anunțat curierul că are un colet pentru mine am tresărit puțin la gândul că cineva mi-a pregătit o surpriză! Și așa a și fost! Sticluța Eco (verde de aceasta data, sora celei pe portocaliu de care ma bucur zilnic!) și Port Sandwich-ul au ajuns la mine împreună cu o veste:

De Ziua Internațională a Mediului – pe 5 Iunie, Tupperware Romania s-a gandit iar la mediu și locuitorii frumoasei noastre planete iar eu mă bucur să fiu printre promotorii gândului lor bun! Îndemnul de a uda un copac și a-i provoca și pe ceilalți la conștientizarea importanței gestului sper să devină neapărat molipsitor ca un căscat! Atenția pentru mediul înconjurător e pusă și ea sub lupă în aceeași zi când, în București*, Constanța* și Brașov*, prietenii de la Tupperware organizează din nou acțiuni de colectare a recipientelor de plastic vechi, pătate sau prea folosite sub devizaPăstrează-ți sănătatea și planeta în formă”. În plus, dacă achiziționați produse care să vă coloreze bucătăria în valoare de min 30 RON, un Port Sandwich simpatic exact ca cel pe care l-am primit eu vă însoțește garantat acasă.

Dați vestea mai departe, gesturile mici se lipesc intre ele și se transfrmă ușor într-unul mare. Mare și frumos! Pentru un mediu mai curat!

Tupperware Romania

***

BUCUREȘTI: Unde? Sediul OPTIMCORE, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Blvd. Unirii nr 9. Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14:00 – 20:00 Persoana de contact: Elena Folea. Telefon:  0723590128. Partener reciclare – ROSAL   BRAȘOV: Unde? Sediul AZURIT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Tâmpei nr. 8. Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14 :00 – 20 :00 Persoana de contact: Elena Bîrsan. Telefon: 0721059619 Partener reciclare – RIAN CONSULT   CONSTANȚA: Unde? Sediul DIAMANT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Dezrobirii nr 101. Când? Sâmbătă, 6 iunie,  de la ora 10:00 – până la epuizarea stocului. Persoana de contact:  Mia Lupea. Telefon: 0722433277 Partenerreciclare – MM RECYCLING SRL