21 Comments

 1. Corina Duminica

  Felicitari!

  Si noi vrem sa ne luam un apartament tot aici. Am vazut cateva apartamente si ne-au placut. Daca poti sa ne spui cateva impresii noi.. se merita sau nu..

  Ne-a placut entuziasmul vostru. Am auzit pareri si pareri.. si totusi.. noua ne-a placut locatia si cum erau apartamentele.

  Multumim mult de tot.

  • Corina, locul e de vis! Noua ne-au placut si apartamentele dar si intregul cartier merita nota mare! E plin de tineri, e pazit, are supraveghere video permanenta si dupa cum arata planul de amenajare se pare ca o sa avem acolo si Biserica, locuri de joaca pentru copii (deja sunt cateva!) si camping pentru gratare!
   Daca aveti cum si v-au placut si voua, eu va recomand sa va luati acolo. Si noi am vazut in diverse zone ale orasului apartamente dar nu se compara din niciun punct de vedere cu acestea de aici.
   Mult succes si poate devenim vecini! 🙂

   • Corina Duminica

    Si noua ne-a placut zona, am vazut si locul de joaca pentru copii..
    Este liniste aici. Noi avem un baietel de 1 an si 4 luni, am inteles ca vor sa faca si gradinita.. ar fi super!
    In oras am tot cautat si nu ne-a placut nimic.

    Singura “problema” ar fi pereti din rigips. Nu stim daca putem suspenda corpuri de mobilier (la bucatarie de exemplu)..

    Voi l-ati luat la cheie sau la gri?
    Ce pret ati platit pe el?

    Noi il luam prin prima casa si vrem sa fim siguri de investitia facuta.

    Multumim mult.

 2. […] puţină vreme, printre felicitările pentru achiziţia de care vă povesteam aici, dragul meu creţolin din Ardeal mi-a promis, aparent în treacăt aş fi zis atunci – „o […]

 3. I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. All the best Miss Herbal Vitamins

Comments are closed.